Modele de mocheta

Mocheta de extérieur este realizata DIN polipropilena, o Fibra Solida rezistenta la uzura. Produsul poate fi utilizat pentru amenajari in care factorul naturel este cel care da startul decorarii. Astfel prin culoare si textura spatiul Exterior va capata un AER ingrijit si élégant. Mocheta a devenit o alegere pupulara atunci cand Vine vorba despre acoperirea pardoselii. Usor de Montat si de intrétinut, aceasta este potrivita atat DIN Punct de, fonctionnel, cat si Estetic. Mai exact, datorita tehnologiei de Fabricare, mocheta reprezinta un Bun izolator TERMIC si Fonic. Mocheta Aktua bordo 116 UX din imaginea alăturată va Contura o atmosferă caldă şi primitoare în Camera de Zi sau în dortoirs dumneavoastră. Nuanța plăcută de bordo și modelul… Mocheta Aktua creează un ambiant plăcut şi relaxant datorită culorii plăcute.

De aceea, aceasta poate fi folosită pentru Amenajarea dortoirs orului sau a camerei copiilor. Modelul acesteia şi… Mocheta Aktua în nuanţă Maro creează un primitor ambiant în Casa ta. Culoarea plăcută creează un AER primitor şi relaxants în cameră, fiind potrivit pentru Amenajarea camerei de Zi sau a… Mocheta Hotel Flori Rosie Comodore 800 hospitalité style mocheta aktua Bej 143 UX va définition un intérieur élégant, Dar primitor în același timp. Modelul și textura FAC ca aceastîă mochetă să fie o alegere foarte potrivită pentru interioarele… Mocheta de Interior se poate utiliza pentru a Decora spatiile de locuit sau pe cele de birouri. Pentru ca decorul locuintei dumneavoastra sa AIBA o doza de unicitate, puteti alege dintre urmatoarele Stiluri disponibile: Mocheta Aktua MOV 87 UX din imaginea alăturată cu siguranță va aduce o Notă de personalitate în Interior datorită nuanței de MOV foarte Interesante. Textura modelului îi conferă o…

Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Mochete vesele, colorate şi jucăuşe, pentru Bucuria celor MICI. Nuanța interesantă de Verde va aduce un plus de veselie încăperii în Care această mochetă este plasată. O alegere potrivită pentru dortoirs ou sau pentru Camera copiilor, mocheta Aktua Verde… Asadar, printre avantajele pe care le ofera aceasta reclamatiile de Detectiv a pardoselii putem Evidentia: datorită nuanțelor neutre, mocheta aktua GRI 194 UX din imaginea alăturată este foarte ușor de asortat și de integrat în diferite idei de Amenajarea a dortoir orului sau a camerei de Zi. … Mochetele unicolore arată foarte bine în orice încăpere! Descoperiţi oferta noastră colorată! In functie de traficul DIN incaperea in care va fi aplicata mocheta se acquapark doua tipuri de mocheta: mocheta trafic Comercial si mocheta trafic rezidential. Primul Tip este potrivit conditiilor de trafic intens DIN cladiri ce gazduiesc Hoteluri, birouri sau spatii comerciale.

Cel de-Al doilea Tip este potrivit pentru locuinte. . Dans cazul spatiilor rezidentiale precum dortoirs, camere pentru copii, camere de Zi, montajul este un proces simplu, ce nu necesita lipire, fixarea fiind realizata prin intermediul pieselor de mobilier. INSA, se recomanda a se folosi Banda dublu adeziva pentru fixarea perimetrului si un centrului. Celor care vor să păstreze o Linie clasică, mocheta Bach se potriveşte parfait birourilor sau kulturalna de Zi.

Posted in Sin categoría